Editura de carte

Contul meu
Wishlist
Editura de carte
0
Close
Coș cumpărături(0)
  • Nu aveți produse în coș. Mergi în magazin
Editura de carte
Category
  • Toate categoriile
  • Cărți
  • Artă
  • Beletristică
  • Business și Economie
  • Cărți pentru copii
  • Cele mai vândute
  • Colectia Capital
  • Comunicare/Relații Publice
  • Cultură generală
  • Dezvoltare personală
  • Drept/Legislație
  • Eseistica
  • Filosofie
  • Gastronomie
  • Hobby
  • Istorie
  • Istorie/Critica
  • Jurnale/Memorii
  • Manuale scolare/Cursuri
  • Medicină
  • Poezie
  • Politică/Geopolitică
  • Proză
  • Psihologie
  • Sociologie
  • Spiritualitate/Ezoterism
  • Sport
  • Stiinte/Educatie
  • Turism/Calatorii
  • Comunicate
  • Capital
  • Evenimentul Zilei
  • Noutăți
  • Cărți
  • Reviste
  • Oferte speciale
  • Promoții
  • Reviste
  • Capital
  • Evenimentul Istoric
0
Close
Coș cumpărături(0)
  • Nu aveți produse în coș. Mergi în magazin
  • Home
  • Produse
    • Cărți
      • Istorie
      • Jurnale/Memorii
      • Artă
      • Beletristică
      • Business și Economie
      • Cărți pentru copii
      • Comunicare/Relații Publice
      • Cultură generală
      • Dezvoltare personală
      • Drept/Legislație
      • Gastronomie
      • Medicină
      • Politică și Geopolitică
      • Poezie
      • Proză
      • Psihologie
      • Sociologie
      • Spiritualitate/Ezoterism
      • Sport
    • Reviste
      • Capital
      • Evenimentul Istoric
      • Evenimentul istoric – ediții online
    • Comunicate
      • Evenimentul Zilei
      • Capital
  • Cele mai vândute
  • Noutăți
HomeCărțiHobbyBucătărie. Rețetar general. Ediție revizuită și adăugită
bucatarie
sumar produs

Bucătărie. Rețetar general. Ediție revizuită și adăugită

129,00 lei

Autor(i): Dan Chiriac, Violeta Borzea, Daniela Chiriac

Nr. pagini: 904 pagini

An aparitie: 2025

Editura: Universul Juridic

Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara. Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice.

In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere – care contine circa 1500 de de retete – este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.

Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate. Reusita fiecarei retete depinde intr-o foarte mare masura de respectarea cu strictete a gramajelor prezentate in tabele, precum si a metodei de preparare specifice. Diversitatea, aspectul placut si atragator al preparatelor culinare, atentia si grija cu care vor fi servite vor contribui cu certitudine la asigurarea unor meniuri zilnice deosebite.

Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoasta culinare si retetele de fata. In plus, cartea prezinta solutii practice si raspunde la cele mai diferite probleme pe care le intampinam zilnic in preocuparile noastre pentru imbunatatirea calitatii alimentatiei cotidiene. Incheiem cu speranta ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi in prezenta lucrare atat informatii utile, cat si retete culinare de mare interes. Speram ca aceasta editie – a zecea – sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari.

2 în stoc

SKU: UNIVJUR102 Categorii: Cărți, Gastronomie, Hobby
  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Autor(i): Dan Chiriac, Violeta Borzea, Daniela Chiriac

Nr. pagini: 904 pagini

An aparitie: 2025

Editura: Universul Juridic

Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara. Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice.

In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere – care contine circa 1500 de de retete – este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.

Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate. Reusita fiecarei retete depinde intr-o foarte mare masura de respectarea cu strictete a gramajelor prezentate in tabele, precum si a metodei de preparare specifice. Diversitatea, aspectul placut si atragator al preparatelor culinare, atentia si grija cu care vor fi servite vor contribui cu certitudine la asigurarea unor meniuri zilnice deosebite.

Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoasta culinare si retetele de fata. In plus, cartea prezinta solutii practice si raspunde la cele mai diferite probleme pe care le intampinam zilnic in preocuparile noastre pentru imbunatatirea calitatii alimentatiei cotidiene. Incheiem cu speranta ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi in prezenta lucrare atat informatii utile, cat si retete culinare de mare interes. Speram ca aceasta editie – a zecea – sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari.

Greutate 1,492 kg
Editura

Universul Juridic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bucătărie. Rețetar general. Ediție revizuită și adăugită” Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Edituri partnere

  • Martorul Clipei
  • Proema
  • Aius Printed
  • Bookzone
  • Cetatea de Scaun
  • Corint
  • Crisis Press
  • Danaster
  • Eikon
  • Evrika Publishing
  • Favorit
  • For You
  • Hoffman
  • Mass Media România de Mâine
  • Mediafax
  • Mica Valahie
  • Miidecărți
  • Monitorul Oficial
  • Neverland
  • Palimpsest
  • Partoş
  • Paul Editions
  • Preda Publishing
  • Prestige
  • Pro Universitaria
  • Universul Juridic

Produse similare

Citește mai mult
Quick View
Out Of Stock
(0)

Pachet promo cărţi 3

174,80 lei
Citește mai mult
Quick View
Out Of Stock
(0)

Codul civil și codul de procedură civila 2021

32,00 lei
Selectează opțiunile
Quick View
(0)

Evenimentul Istoric – Ediții Electronice

12,00 lei
Adaugă în coș
Quick View
(0)

Ghid Contabil pentru Asociaţii şi Fundaţii

34,00 lei
Citește mai mult
Quick View
Out Of Stock
(0)

Pachet promo cărţi 1

207,90 lei

INFORMAȚII

  • Livrare și modalități de plată
  • Politică de confidențialitate
  • Termeni și condiții
  • Returul produselor
  • Media kit

SERVICII CLIENȚI

  • Contact
  • Returnări produse

CONT

  • Contul meu
  • Wishlist

A.N.P.C.

www.anpc.gov.ro
Numărul consumatorului: 0800080999
Adresa A.N.P.C. București, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, Sect. 1, Tel/fax: 0372-131951, E-mail: office@anpc.ro

what are you looking for?

close
[]