Livrarea produselor comandate pe edituradecarte.ro se face exclusiv pe teritoriul României. La plasarea comenzii trebuie să specificaţi adresa la care doriţi să vi se livreze comandă; puteţi alege o adresă de livrare diferită de adresa de facturare, puteţi alege metodă de livrare: prin curier rapid la domiciliu sau cu ridicare la easybox. Abonamentele comandate pe edituradecarte.ro sunt livrate prin Poşta Română.

Termenul de livrare pentru comenzile prin curier rapid este de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plăţii. În cazul abonamentelor de presă livrarea acestora se va face începând cu data de 1 a lunii următoare dacă plata abonamentului a fost efectuată până în dată de 20 a lunii curente.

Notificările legate de integritatea sau conţinutul coletului trebuie făcute în momentul livrării. Aceste menţiuni se specifică pe AWB-ul coletului sau se întocmeşte un proces verbal de constatare prin care se menţionează refuzul primirii şi al platii coletului. Orice reclamaţii ulterioare nu mai pot fi luate în considerare.

Costul livrării

Costul transportului este suportat de către cumpărător şi este calculat automat pe edituradecarte.ro în momentul plasării comenzii. La comenzile peste 150 de lei transportul este GRATUIT!

Modalități de plată:

  • Cu cardul bancar pe edituradecarte.ro și la easybox
  • Ramburs la curier
  • Ordin de plata și card bancar exclusiv pentru Abonamente și Comunicate
[]