Accesul pe pagina de internet edituradecarte.ro (denumit în continuare Website, pagina societăţii Editura Evenimentul şi Capital Srl) precum şi utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile în acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website aparţin societăţii comerciale S.C. Editura Evenimentul şi Capital SRL (denumită în continuare “Editura Evenimentul şi Capital”) şi se află sub protecţia legilor romane şi internaţionale în materie.

“Editura Evenimentul şi Capital” şi toate simbolurile sau sloganele aferente sunt mărci ale Editura Evenimentul şi Capital. Folosirea în orice fel a acestor mărci este permisă numai cu acordul scris al companiei Editura Evenimentul şi Capital.

Documentele, imaginile şi informaţiile din proprietatea Editura Evenimentul şi Capital, incluzând, dar fără a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, conţinutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presă şi studiile de caz, împreună cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale Editura Evenimentul şi Capital. Orice folosire a Materialelor Editura Evenimentul şi Capital, incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie, copiere, download/descărcare de fişiere în orice reţea, intranet sau Internet, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a Editura Evenimentul şi Capital.

Acest website poate conţine documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Editura Evenimentul şi Capital, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri şi alte mărci ale unor terţi, care sunt proprietatea respectivelor părţi. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale Non-Editura Evenimentul şi Capital. Materialele Non-Editura Evenimentul şi Capital pot include din când în când articole, date, informaţii, imagini, artwork, grafică, fişiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate în ziare, reviste sau alte tipuri de media şi pot de asemenea include numele său mărcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-Editura Evenimentul şi Capital este strict interzisă fără permisiunea scrisă în prealabil a respectivilor terţi proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus în întreg sau în parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial fără acordul expres scris al Editura Evenimentul şi Capital.

Orice utilizator care vizitează acest Website o face pe propriul său risc. Materialele şi informaţiile conţinute în acest Website sunt furnizate în scop de informare generală. Editura Evenimentul şi Capital nu garantează în nici un fel: (a) acurateţea sau caracterul complet al informaţiei sau al materialelor cuprinse în acest Website (incluzând erori faptice, tipografice şi tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricăror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală şi aparţinând unor terţi; sau (c) utilitatea conţinutului acestui Website, în întreg sau în parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website agreaţi să nu faceţi responsabile Editura Evenimentul şi Capital şi nici terţele părţi implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale căror materiale apar în acest Website, pentru consecinţele acţiunilor pe care le veţi întreprinde pe baza informaţiilor conţinute în acest Website.

Acest Website poate conţine linkuri către alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Editura Evenimentul şi Capital. Editura Evenimentul şi Capital nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul, funcţionalitatea şi/sau politicile acelor site-uri şi nici pentru orice pagube rezultate din sau în legătură cu aceste link-uri.

De asemenea, existenţa link-ului către un site nu este şi nu trebuie considerată drept o aprobare sau recomandare de către Editura Evenimentul şi Capital a proprietarului acelui site şi nici o recomandare sau aprobare a Editura Evenimentul şi Capital din partea proprietarului acelui site.

Este interzisă folosirea framing-ului sau a oricăror alte tehnici pentru a include un logo, o marcă sau orice informaţie proprie Editura Evenimentul şi Capital (incluzând imagini, text, formă sau designul păgânilor etc.) fără acordul expres în scris al Editura Evenimentul şi Capital. Orice astfel de acord, permisiune sau licenţa va fi retras/a automat în cazul folosirii neautorizate.

Editura Evenimentul şi Capital acorda dreptul ne-exclusiv, limitat şi revocabil de a crea un link către pagina principală (homepage) sau o pagină internă a acestui Website, atâta timp cât pe site-ul care crează acest link nu se fac menţiuni false, care induc în eroare, sau ofensatoare despre Editura Evenimentul şi Capital, afiliaţii sau colaboratorii săi sau produsele şi serviciile sale. în nici un caz nu se pot folosi logo-ul Editura Evenimentul şi Capital sau alte mărci sau elemente grafice Editura Evenimentul şi Capital ca parte a acelui link fără acordul expres în scris al Editura Evenimentul şi Capital.

Vă rugăm să luaţi în considerare că este o politică ca Editura Evenimentul şi Capital să nu accepte şi să nu ia în considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de producţie sau de orice altă natură. Editura Evenimentul şi Capital va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzând propuneri, idei, concepte, schiţe sau creaţii finale, ca fiind neconfidentiale şi libere de orice restricţie, pentru a fi folosite gratuit şi fără plată vreunei compensaţii.

Editura Evenimentul şi Capital îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil.

[]